Для людей, хто іноді захоплюється експериментами на кухні, а не може зрозуміти плутанину у кухонній зоні!

H

Heidiodold

Guest
Мені хочеться поділитися кулінарною драмою, що трапилася зі мене того самого тижня, і це було.... Моя мала попросила, щоб ваша покірна слуга створила щось неймовірне на день народження. Я, звісно ж, авжеж, розпочала гортати врятувальну знахідку у кулінарних блогах і – уявіть!. Втратила цілісних одну з половиною години свого життя, блукаючи з ресурсу на другий сайт! Деякі варіанти були нереально заплутані, інші - зі справжніми дорогими компонентами, ще кілька - з купою спонсорських посилань. Та ось потім раптово я мені спало на думку про сей чудовий ресурс й за 5 хвилинок вишукала - той самий рецепт! Рецепт був настільки настільки простим, що в результаті навіть юна 12-літня юна кулінарка змогла своїй мамі взяти участь. В результаті ми зробили чарівний солодкий шедевр, що став ідеальним успіхом дня народження. Вже сьогодні всі мої знайомі питають: "Яким чином я вишукала настільки чудовий рецепт?"
Каталог сайтів